Quality service

Verantwoorde kinderschoenen
Proficiat met de aankoop van verantwoorde kinderschoenen. Zoals U al gemerkt hebt hebben wij veel aandacht besteed aan het opmeten van de kindervoeten in zowel de lengte als in de breedte. Daarnaast hebben we U een prima advies gegeven welke schoenen het beste bij uw kind passen doordat wij kwaliteitsmerken verkopen die in meerdere wijdtematen te verkrijgen zijn. Ons vakmanschap staat hierbij centraal. Wij schenken niet alleen aandacht bij de aanschaf van kinderschoenen. Ook de nazorg is van belang. Wij hanteren n.l. een klantenvolgsysteem waarbij wij U verzoeken om over een achttal weken de aangeschafte schoenen te laten beoordelen op maat en looppatroon, zodat we de ontwikkeling van de kindervoeten nauwlettend in de gaten kunnen houden. 

Onderhoud 
Goede onderhoudsproducten en het regelmatige gebruik ervan, verlengt de levensduur van de schoenen. Vraag ernaar bij aankoop! 

Garantie bepaling 
Wij zijn er terdege van bewust dat kinderschoenen tegen een stootje moeten kunnen, maar kinderschoenen zijn geen sport of voetbalschoenen en remmen met de schoenen op bv. de fiets of op de glijbaan is ook niet de bedoeling. Let op met ritssluitingen tijdens het dicht en open ritsen. Bij hardhandig trekken gaan de tandjes stuk. Onderhoud klittenband door pluisjes e.d. te verwijderen. Beschadiging door onzorgvuldig gebruik valt niet onder de garantie. Eventuele kleine mankementen kunnen we eenvoudig oplossen. 

Voetproblemen 
Voor een uitgebreide voetanalyse kunt U contact opnemen met Marc Pijnenburg. Hij kan d.m.v. een eigen ontwikkelde therapeutische zool uitkomst bieden bij verdergaande voet en bewegingsapparaat problematiek.