Passen en meten

Door beide kindervoeten te meten zowel in lengte als in wijdte en ons assortiment schoenen van smal tot breed (wijdte 1 tot en met 6 voor de jeugd) adviseren wij optimaal passende schoenen. De voetmeting wordt met behulp van ons Klantensysteem geregistreerd op de computer waardoor er een optimaal beeld ontstaat van de groei en ontwikkeling van de kindervoet. Dit blijft bewaard met de gegevens van de gekochte schoenen. 

U kunt elke 6 weken gratis de voeten laten nameten of de schoenen nog passen. U voorkomt hierdoor dat uw kind op te kleine schoenen loopt wat zeer nadelig is voor groeiende kindervoeten. Bovendien controleren we het looppatroon van uw kind en stellen het indien nodig bij. Pijnenburg Schoenen hanteert een garantiesysteem. Dit wil zeggen dat als een kind binnen 6 weken uit zijn schoenen is gegroeid U gratis andere schoenen krijgt. Wij geloven namelijk niet in: "mijn kindje moet om de 6 weken nieuwe schoenen hebben omdat ze te klein zijn". 

Volwassenen 
Door beide voeten te meten en ons assortiment schoenen van extra smal (wijdte C) tot extra breed (wijdte K of M) adviseren wij optimaal passende schoenen. De voetmeting wordt met behulp van ons Klantvolgsysteem geregistreerd op de computer en blijft bewaard met de gegevens van de gekochte schoenen. Elke keer als u schoenen koopt wordt dit gecontroleerd. 

Met voeten heb je regelmatig verandering van lengte (bijvoorbeeld doorzakken maakt de voeten langer) of verandering van breedte ( bijvoorbeeld knokvorming maakt de voet breder of anders van vorm). U voorkomt hierdoor voetklachten dus u blijft lekker lopen op goed passende schoenen. Ook hebben wij een ruim assortiment schoenen voor zooltjes van een podotherapeut-podoloog of podokinesioloog. 

Voetklachten 
Mocht u voetklachten en/of houdingsklachten hebben? Bekijk dan onze pagina podologie.